מתכננים יום הולדת בקרוב ורוצים להפתיע? להלן חמישה קינוחים מפתיעים אותם תוכלו להכין לגמרי בעצמכם, בלי מאמץ ועם אפקט של השתאות מצד כל הנוכחים.

קינוחים ליום הולדת: המדריך המקוצר לקינוחים מושלמים ומדויקים

חגיגות יום ההולדת מתקרבות בצעדי ענק, וזה בדיוק הזמן להפשיל שרוולים ולהכין קינוח חלומי אותו תוכלו להכין לגמרי בעצמכם. אם בעבר רבים חששו להיכנס לעולם הקונדיטוריה, כיום ניתן באמצעות מספר כלים ומתכונים פשוטים להכין מגוון עצום של קינוחים – באופן קל ופשוט. כיצד תוכלו לעשות זאת? להלן חמש הצעות מקסימות לקינוח יום הולדת.

מוס שוקולד

מצרכים: פחית קרם קוקוס, 100 גרם שוקולד מריר, 2 כפות של אינסטנט פודינג. טורפים בעזרת בלנדר את כל המצרכים, עד לקבלת קרם יציב. באמצעות שקית זילוף העבירו את התערובת אל תוך כוסות הגשה, ולהכניס למקר למשך כשעתיים לצורך התייצבות. אם תרצו לשדרג את הקינוח, תוכלו להוסיף שברי קוקוס אשר אותם ניתן לרכוש בכל מרכול – לצורך מקסימום של אפקט.

5 קינוחים יום הולדת

רולדה לוטוס

מכניסים למערבל חמש ביצים, חמש חלבונים, כוס וכר וחמש כפות של קמח תופח. מוסיפים את החלבונים עם השמן, ואת הקמח בהדרגה. לאחר שהתערובת מוכנה, משטחים אותה בתבנית ועל גבי נייר אפייה. מכניסים לתנור על 180 מעלות למשך 10 דק'. לאחר מכן מגלגלים את הנייר כאשר התערובת עוד חמה, ומוסיפים קצפת אותה הקצפנו מראש. לאחר שכל העוגה מכוסה, ניתן להוסיף את הלוטוס וכן להוסיף שברי לוטוס אשר מקפיצים את הנראות וגם משדרגים את הרולדה שלנו.

סופלה

ממיסים שוקולד מריר במיקרו, ומוסיפים כוס סוכר. באמצעות מטרפה מערבבים את התערובת, עד שהכול נמס. לאחר מכן מוסיפים 5 ביצים, ומקציפים באמצעות מערבל. את התערובת מכניסים לשקית זילוף, ומכניסים את התערובת עד חצי מגובה הכוס (מאחר והתערובת מתרוממת באפייה). מחממים את התערובת לעשר דקות בלבד, 190 מעלות במצב טורבו. לאחר מכן מכניסים למקפיא כדי לעצור את האפייה, ומחממים שוב לאחר כ 30 שניות ויש לכם סופלה מושלם במינימום מאמץ!

פנקייק בריאות

טוחנים חצי כוס של שיבולת שועל, ולאחר מכן מוסיפים 3 וחצי כפות חלב, כפית תמצית וניל ובננה שלמה. טוחנים את הכול בבלנדר, ולאחר מכן מטגנים עם מעט חמאה. לאחר שהפנקייקים מוכנים ניתן להוסיף שוקולד לבן לצורך שדרוג – כמו גם חתיכות של בננות טריות.

כדורי תמרים

למעבד מזון מכניסים 12 תמרים מגולענים, 2 כוסות אגוזי מלך טבעיים, 2 כפות קקאו ו 2 כפות של שמן. בעזרת הידיים (עדיף שיהיו רטובות) מכדררים כדורים בגודל של 2 ס"מ, ולאחר מכן עוטפים כל כדור בפירורי קוקוס. לאחר מכן מכניסים את הכדורים שלנו לתוך המקרר לצורך קירור עם ניילון נצמד, ולאחר כחצי שעה ניתן להגיש.שיהיה בתאבון!